31 May, 2015

Karcher to Showcase State-Of-The-Art Car Care Solutions at Automechanika Dubai

  • Karcher set to exhibit latest pioneering innovations in car care solutions
  • UAE Automotive industry contributes close to AED367 billion in trade capital
(Dubai, 31st2015) – Karcher, the world leader in innovative cleaning technology solutions, has announced its participation in this year’s Automechanika exhibition which will take place from 2-4June at the Dubai International Convention and Exhibition Centre.
The event is set to host an array of international exhibitors, and will allow participants to source products and identify regional business opportunities with key industry players.
Richard Nouira, Managing Director of Karcher ME, explained the importance of their participation in the exhibition. “From a business perspective, the UAE is an essential market for us in terms of showcasing automotive cleaning products and solutions,” he noted, adding that the UAE is the second-largest automotive market in the GCC region and contributes close to USD10 billion ( AED 367 billion) of Dubai’s trade capital.
The highlight of the exhibition for Karcher will be the showcasing of its latest car care machines and solutions, tailored to suit the specific expectations of its GCC client base. Among the star attractions are the WRP Car Wash Water Recycling System, its latest innovation in water recycling equipment. The system has a flow performance of up to 3000 litres per hour, and is suitable for all car washing bays which use processed water.  The uniquely formulated system recycles up to 85% water for re-filtering, and is set to draw a huge interest from consumers in the UAE.
Other machines on display will include the hugely popular CB Flex range of gantry wash systems, which has built-in functions such as hot and cold wax, pre-wash, intensive cleaning and long-life conservation, and can be adjusted to individual speed requirements.
The Karcher exhibition will be located at Stand No. H7-606 in Hall 7.

كارشر" تعرض حلولاً مثالية للعناية بالسيارات في "اوتوميكانيكا" دبي

  • "كارشر" تشارك أحدث الابتكارات الرائدة في مجال حلول العناية بالسيارات
  • مجال تجارة وصناعة السيارات في الإمارات يصل الى قرابة 367 مليار درهم في العاصمة التجارية
(دبي، - 31 مايو 2015) – كارشر، الشركة الرائدة عالمياً في مجال حلول تكنولوجيا التنظيف المبتكرة، أعلنت عن مشاركتها في معرض "اوتوميكانيكا" هذا العام والذي يعقد من الثاني وحتى الرابع من يونيو الحالي في مركز دبي الدولي للمؤتمرات والمعارض.
في هذا الحدث سيتم استضافة عدد كبير من المشاركين الدوليين الذين سيعرضون منتجاتهم وخدماتهم، اضافة الى زيادة الفرص التجارية في المنطقة مع الشركات الرئيسية في هذا القطاع.
ريتشارد نويرة، المدير الإقليمي لكارشر الشرق الأوسط، تحدث عن اهمية مشاركة "كارشر" في هذا المعرض قائلاً " من وجهة نظر شركة مختصة، تعتبر الإمارات العربية المتحدة سوقا أساسيا بالنسبة لنا من حيث عرض منتجات وحلول تنظيف السيارات" مشيرا إلى أن دولة الإمارات هي ثاني أكبر سوق لتجارة السيارات في منطقة دول مجلس التعاون الخليجي، حيث تقارب قيمة التداولات التجارية في هذا السوق الى 10 مليارات دولار ( 367 مليار درهم إماراتي) من رأس مال العاصمة التجارية، دبي.
"كارشر" ستسلط الضوء في هذا المعرض على احدث الآت وحلول التنظيف والعناية بالسيارات، والتي صممت خصيصا لتتناسب مع توقعات قاعدة العملاء في دول مجلس التعاون الخليجي. واهم الأنظمة التي تعرضها "كارشر" في "اوتوميكانيكا" هو نظام اعادة تدوير المياه وغسيل السيارات "دبليو ار بي" وهو احدث ابتكاراتها في مجال اعادة تدوير المياه، هذا النظام لديه قدرة تدفق تصل الى 3000 لتر في الساعة هو مناسب جدا لجميع محطات غسيل السيارات التي تستخدم المياه المعالجة.
وسيتم عرض العديد من الأجهزة الآخرى والتي تتميز بشعبية كبيرة مثل نظام "سي بي فلكس" العملاق لغسيل السيارات، والذي يتميز بوظائفه المتعددة مثل الشمع البارد والساخن، خاصية ما قبل الغسل والتنظيف المكثف والعناية الفائقة بالسيارة، اضافة الى انه يمكن تعديل سرعة عمله حسب احتياج كل فرد.
منصة عرض "كارشر" ستحمل رقم (606) في القاعة رقم 7.

=