17 May, 2015

DuPont and Reebok Collaborate on New Reebok CrossFit® Collection



Apparel and Footwear Line to ‘Dare Bigger™’ with DuPont™ Kevlar®
   
UAE, May 17, 2015 – Today, DuPont Protection Technologies (DuPont) and Reebok International (Reebok) announced the signing of a multi-year trademark license agreement for the use of the DuPont™ Kevlar® and Dare Bigger™ trademarks. Launching this upcoming June, the new Spring-Summer 2015 Reebok CrossFit® collection will incorporate the DuPont advanced material and feature the DuPont trademarks.

DuPont™ Kevlar® fiber is known for its extreme strength and durability. It is used in a variety of high-performance sporting apparel, accessories and equipment. As CrossFit® workouts continue to evolve and become more challenging and the limits of fitness are pushed, the CrossFit® athlete requires apparel that can withstand the rigors of functional movements performed at high intensity. This collection was designed with distinct emphasis on the specific needs of the CrossFit® athlete.

“The science and engineering behind this advanced material enables athletes to Dare Bigger™ and push the limits of their sport,” said Marc Doyle, president of DuPont Protection Technologies. “The collaboration is a great fit between our companies and capitalizes on the synergy between our brands, allowing us to innovate and help make strong, light and durable athletic apparel and gear.”

Best known for its use in ballistic and stab-resistant body armor, Kevlar® has helped to save the lives of thousands of people around the world. The use of Kevlar® has been extended to everything from fire fighter and industrial protective clothing to vehicles, fiber optic cables, mining belts and commercial aircraft. The Kevlar® brand and science also is used in many consumer products such as mobile phones, tires, workwear and high-performance sporting apparel, shoes and equipment. This year, DuPont is celebrating the 50th anniversary of the discoveries that led to Kevlar® and this new line of Reebok CrossFit® apparel and footwear is an example of advancing the innovation legacy of Kevlar® forward.

To celebrate the collaboration of this new line of Reebok CrossFit® apparel, Reebok has created a short video that emphasizes the unique partnership of these two powerful brands. The video truly highlights the story of how Reebok and DuPont are coming together to reach new heights. Many products are featured in the video, including the Reebok CrossFit® Board Shorts built with patches made with Kevlar® fiber. This product line also will be presented at the 2015 Reebok CrossFit® Games. The video can be viewed here: https://youtu.be/KCalfXJ5H3c

“My CrossFit training regimen is constantly testing my limits.  I work out multiple times a day so I need consistent, durable gear that withstands the toughest workout,” said Camille Leblanc-Bazinet, professional CrossFit® athlete and female winner of the 2014 Reebok CrossFit® Games. “Reebok CrossFit® apparel and footwear made with DuPont™ Kevlar® are an ideal combination resulting in high-performance gear that allows me to do even more than I think is possible.”

“Reebok has strategically engineered Kevlar® into key abrasion zones within its apparel and footwear so they are durable enough to withstand even the toughest workouts,” said Corinna Werkle, senior vice president, Training at Reebok. “We value our relationship with DuPont for the science behind these world-class products and for the power of the DuPont™ Kevlar® brand.”

The Reebok CrossFit® apparel collection will be available on June 1, 2015, ranging from $100 MSRP - $250 MSRP at Reebok.com, store.crossfit.com and select retailers worldwide.

"دوبونت" و"ريبوك" تتعاونان في إنتاج مجموعة جديدة من منتجات "ريبوك كروس فيت" الرّياضيّة

مجموعة الملابس والأحذية الرياضيّة تستخدم مادة "دبونت كفلر"
   
الإمارات، 17 مايو 2015 أعلنت "دوبونت لتقنيات الحماية" عن توقيع إتفاقية ترخيص العلامة التجارية لعدة سنوات مع "ريبوك إنترناشيونال" (Reebok International) يتم بموجبها إستفادة "ريبوك" من العلامتين التجاريتين "دوبونت كفلر" (DuPont Kevlar®) و"دير بيغر" (Dare Bigger™). ومع بدء سريان الاتفاقية في يونيو/حزيران المقبل، سيتم إستخدام مواد "دوبونت" المتطورة في مجموعة منتجات "ريبوك كروس فيت" (Reebok CrossFit)  لربيع وصيف 2015 والتي ستحمل العلامات التجارية لشركة "دبونوت".

ومادة "دوبونت كفلر" هي عبارة عن ألياف إصطناعية عالية القوة والمتانة، ويتم إستخدامها في العديد من الملابس والإكسسوارات والمعدات الرياضية عالية الأداء. وفي حين تصبح تمرينات "كروس فيت" الرياضية أكثر تطوراً وتحدياً ومع إتساع حدود اللياقة البدنية، يحتاج الممارس لهذه التمرينات إلى ملابس تتحمل مشاق حركات التمارين الصعبة التي يتم أداؤها بكثافة عالية. وتم تصميم هذه المجموعة من المنتجات لتلبية المتطلبات الخاصة بممارسي تمرينات "كروس فيت".

قال مارك دويل، رئيس شركة "دوبونت لتقنيات الحماية": "قمنا باستخدام الابتكارات الهندسية والعلمية في تصنيع هذه المادة المتطورة من أجل تمكين الرياضيين من زيادة مستوى التحدّي ورفع معايير الرياضة. ويمثل هذا التعاون مدى الانسجام بين شركتينا، ويستفيد من التكامل بين علاماتنا التجارية، ما يتيح لنا المساعدة في إبتكار ملابس ومعدات رياضيّة خفيفة ومتينة وذات قدرة عالية على التحمل".

وأسهمت مادة "كفلر"، التي إشتهرت باستخدامها في الدروع الواقية من الرصاص وطعنات السكاكين، في حماية حياة الآلاف من الناس حول العالم. وتغطي إستخدامات مادة "كفلر" كل شيء تقريباً بدءاً من الملابس الخاصة برجال الإطفاء والحماية الصناعية مروراً بالسيارات وكابلات الألياف البصرية وأحزمة التعدين ووصولاً إلى الطائرات التجارية. كما تستخدم تقنية ألياف "كفلر" في العديد من المنتجات الاستهلاكية مثل أجهزة الهاتف المحمول والإطارات وملابس العمل والملابس والأحذية والمعدات الرياضية عالية الأداء. وتحتفل "دوبونت"هذا العام بمرور خمسين عاماً على إكتشاف مادة "كفلر"، ويمثل الخط الجديد من ملابس وأحذية "ريبوك كروس فيت" دفعة قوية لمزيد من الابتكارات باستخدام مادة "كفلر".

وإحتفالاً بتعاونها في هذا الخط الجديد من ملابس "ريبوك كروس فيت"، أعدت شركة "ريبوك" فيديو قصير يؤكد على أهمية هذه الشراكة الفريدة من نوعها بين العلامتين التجاريتين الرائدتين، حيث يسلط الفيديو الضوء على تاريخ الشراكة بين "ريبوك" و"دوبونت" من بدايتها وحتى المستويات المتقدمة التي وصلت إليها حالياً. كما يتناول الفيديو العديد من المنتجات بما في ذلك السراويل القصيرة من "ريبوك كروس فيت" المبطنة بطبقة من ألياف "كفلر". ومن المقرر أن يتم عرض مجموعات المنتجات هذه في بطولة "ألعاب ريبوك كروس فيت 2015" (2015 Reebok CrossFit® Games). ويمكن مشاهدة الفيديو على الرابط التالي:

وقالت كاميل لوبلان-بازينت، الرياضية المحترفة في رياضة "كروس فيت" والفائزة بجائزة "ألعاب ريبوك كروس فيت 2014" عن فئة النساء: "يختبر نظام تدريب "كروس فيت" على الدوام حدود قدراتي، وأنا أتدرب عدة مرات يومياً، لذلك أحتاج إلى ملابس متينة وقادرة على تحمل التدريبات الشاقة. ووفرت ملابس وأحذية "ريبوك كروس فيت"، التي يدخل في صناعتها مادة "دبونوت كفلر"، توليفة مثالية أتاحت لي القيام بتمارين أكثر مما كنت أعتقد أني قادرة على القيام به".

وقالت كورينا وركيل، نائب رئيس قسم التدريب في شركة "ريبوك": "قمنا باستخدام مادة "كفلر" في الأماكن الأكثر عرضة للاحتكاك في الملابس والأحذية لما تتمتع به هذه المادة من قدرة كبيرة على التحمل وخاصة خلال التمارين الشاقة. ونثمن شراكتنا مع "دوبونت" التي استخدمت الابتكارات العلمية في هذه المنتجات العالمية وصاحبة العلامة التجارية القوية "دوبونت كفلر"".

وستكون مجموعة الملابس "ريبوك كروس فيت" متاحة في الأسواق اعتباراً من 1 يونيو/حزيران المقبل وبأسعار تترواح بين 100 إلى 250 دولار لسعر البيع المقترح من المصنع من خلال Reebok.com وstore.crossfit.com وإمكانية اختيار من قائمة بائعي التجزئة حول العالم.

=