05 June, 2014

Majid Al Futtaim Ventures - Caring for Dubai’s Children Staff members visit in-patients at Latifa Hospital




(Caption)Majid al Futtaim Ventures staff members visit in-patient children at Latifa Hospital

Dubai, UAE, June 4, 2014 – Majid Al Futtaim - Ventures, the growth engine of Majid Al Futtaim, furthered its commitment to caring for the wider community, with a visit to the in-patients at Latifa Hospital on the 2nd June. Over 30 members of staff from across the Majid Al Futtaim-Ventures business units spent the afternoon with the children, playing games and also brought them a selection of toys and gifts for all ages.
The visit was part of Majid Al Futtaim – Ventures’, on-going commitment to helping the community, particularly children. The company has on-going partnerships with the Dubai Foundation for Women and Children, the Al Noor Training Centre for Children with Special Needs and recently announced a recycling programme in association with Emirates Environmental Group at schools across the city including Deira International School and Cambridge International School.
Inspired by its owner’s vision to create great moments for their customers and visitors, Majid Al Futtaim- Ventures ensures that this is applied to all members of the community such as the deserving  in-patient children  at Latifa Hospital, among others.
 


ماجد الفطيم للمشاريع تؤكد اهتمامها ورعايتها للأطفال في دبي

موظفو الشركة يزورون نزلاء مستشفى لطيفة

موظفو ماجد الفطيم للمشاريع خلال زيارتهم للأطفال في مستشفى لطيفة

دبي، الإمارات العربية المتحدة، ×× يونيو 2014: أكدت ماجد الفطيم للمشاريع، محرك نمو الأعمال التابعة لمجموعة ماجد الفطيم، مرة أخرى التزامها بالمجتمع المحلي من خلال زيارة عدد من المرضى من نزلاء مستشفى لطيفة، حيث أمضى أكثر من 30 موظف من مختلف وحدات الأعمال التابعة للشركة أوقات مميزة مع الأطفال في المستشفى، وقدموا لهم العديد من الهدايا والألعاب كل وفق عمره واحتياجاته.

وتشكل هذه الزيارة جزء من الالتزام المتواصل الذي تبديه ماجد الفطيم للمشاريع بمساعدة المجتمع المحلي والأطفال بشكل خاص، إذ تتمتع الشركة بشراكات مستمرة مع مؤسسة دبي لرعاية النساء والأطفال ومركز النور لتدريب وتأهيل الأطفال من ذوي الاحتياجات الخاصة. وكانت الشركة قد أعلنت مؤخراً عن برنامج لإعادة التدوير بالتعاون مع مجموعة الامارات للبيئة في عدد من المدارس في مختلف أنحاء دبي ومنها مدرسة ديرة الدولية، ومدرسة كامبردج الدولية.

وتستمد ماجد الفطيم للمشاريع الهامها من رؤية الشركة الأم المتمثلة في توفير أسعد اللحظات لعملائها وزوارها، وتحرص الشركة على تطبيق هذه الرؤية لكافة فئات المتجمع، من خلال الفعاليات والأنشطة المختلفة مثل هذه الزيارة الإنسانية للأطفال المرضى المقيمين في مستشفى لطيفة، وغيرها من المبادرات.

=